Juwelier Antwerpen voor de perfecte keuze in verlovingsringen

juwelier Antwerpen

Een verlovingsring is al enorm lastig, er moet rekening gehouden worden met vele zaken. Laat staan als je verloofde grote handen heeft en dus een grotere verlovingsring nodig heeft. Bij Diamore de beste juwelier van Antwerpen en misschien wel heel België zeggen ze altijd: Grote handen verdienen een grote verlovingsring. Zo is er bij hen voor iedereen wel een geschikte verlovingsring te vinden. Ook in Nederland zijn er talloze juweliers waar je terecht kan voor grote ringen.

 

Kies een grote diamant

Naast de grotere maat is het ook belangrijk om een grote diamant te kiezen. Een klein diamantje verdwijnt anders in het niets. Vrouwen zeggen dus al snel dat ze grote handen hebben, dat is hét ideale excuus om een ring te krijgen met een grote diamant erop. Een grote diamant valt niet alleen op, het is ook een slimme investering voor de toekomst. Iedere vrouw wilt een grote diamant, ook als ze daadwerkelijk kleinere handen heeft.

Breedte van de ring

Fijne diamanten ringen zijn niet aan jou besteed als je als vrouw grote handen hebt. Kies daarom altijd voor een breder model. Deze kan erg zwaar of lomp overkomen, maar met een grote en mooie diamant erop wordt het een hele elegante verlovingsring.

 

Vraag om advies bij de juwelier

Het belangrijkste is om advies te vragen bij een ervaren juwelier. Een specialist kan je precies vertellen welke verlovingsring geschikt is voor vrouwen met grote handen. Ook kan er besproken worden welke maat het beste zal passen. Eventueel kan de juwelier ringen in grote maten bestellen bij de leverancier zodat ze altijd iets hebben.

 

Hoeveel kost een verlovingsring ongeveer?

Veel mannen hebben werkelijk geen idee hoeveel ze opzij moeten zetten voor een mooie verlovingsring en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Hier kunnen we vrij kort en krachtig over zijn. De daadwerkelijke prijs is geheel afhankelijk van jouw wensen en wat je ervoor over hebt. Dit is natuurlijk afhankelijk van de financiële middelen die je op dat moment hebt. Wij kunnen je geen vast bedrag geven. Maar neem als indicatie ongeveer een (half) maandsalaris. Nogmaals is het maar net wat je ervoor over hebt. De waarde van een verlovingsring is uiteindelijk niet van belang. Het gaat om het symbool dat ermee wordt afgegeven, namelijk de toekomst van jullie als echtpaar. Kies dus voor een verlovingsring die voor jou betaalbaar is en waar je een goed gevoel bij hebt.