nieuwe strijkvrije overhemden

Het is best lastig om goede overhemden te vinden die ook goed passen, vooral met een maatje meer is er weinig keus. Het moet goed zitten maar het moet er ook goed uitzien. Veel verschillende merken bieden alleen kleine en Italiaanse merken. U hoeft nu niet lang meer te zoeken bij hemdvoorhem.nl zoekt u een overhemd uit wat u mooi vind in de juiste maat, als hij bevalt is er zat keuze aan kleur, motief en structuur. U kunt voor elke gelegenheid een overhemd vinden.

strijkvrije overhemden

De nieuwe collectie

De nieuwe collectie bied verschillende overhemden voor de lente, de kleuren zijn zacht en de stof is wat minder dik. De merken voor een maatje meer zetten we voor u op een rijtje, Olymp, Eterna, Seidensticker en Casa Moda. De merken bieden grote maten in verschillende pasvormen. De pasvormen voor de grote maten zijn vooral modieus getailleerd en comfort fit. De comfort fit modellen vallen ruim en comfortabel om het lichaam. Ze hebben voldoende beweging ruimte en kleden netjes af.

Online bestellen

Grote maten overhemden kunt u makkelijk bestellen, als u een keer het juiste overhemd heeft. De maten en omschrijvingen zijn gemakkelijk te vinden, er staat bij elk overhemd aangegeven hij hij valt en wat de kenmerken er van zijn. Als u het juiste overhemd heeft zijn er in de zelfde modellen en maten en tal van verschillende uitvoeringen. U heeft genoeg keus in strijkvrije overhemden.