Ondermode voor een maatje meer

Elke mooie outfit begint met elegante en goed passende ondermode, of je nu een kleine of een grotere maat hebt. Ondermode kan immers veel doen voor je figuur én voor je zelfvertrouwen. Zo kan ondergoed met een hoge, corrigerende taille bijvoorbeeld een buikje discreet wegwerken. En een stevige bh die op de juiste plekken de nodige ondersteuning biedt, kan je rug en schouders ontlasten, zeker wanneer je een wat zwaardere boezem hebt. Maar behalve functioneel, mag ondermode ook gewoon mooi zijn. Weten dat je een prachtig setje aan hebt, waar je lichaam goed in uit komt, kan je zelfvertrouwen immers een flinke boost geven.

Corrigerend ondergoed
Niet alleen bij grote maten mode is corrigerend ondergoed populair. En dat is niet zo vreemd, want met het juiste corrigerende ondergoed kan je je figuur op de goede plekken accentueren en op de mindere flatteuze punten juist camoufleren. Corrigerend ondergoed is niet hetzelfde als strak of te klein ondergoed. Als je je ondergoed te klein koopt, zal het juist op de verkeerde plekken gaan knellen, waardoor het niet lekker zit en ook nog eens je rondingen niet mooi laat uitkomen. Corrigerend ondergoed koop je dus vooral in je eigen maat. De bedoeling is dat het je figuur ondersteunt en dat het stevig aanvoelt, maar ook prettig.

Comfortabel en zacht
Ondermode kan dus functioneel zijn en je figuur een handje helpen om je rondingen op de juiste manier uit te laten komen. Daarbij is het van belang dat het ook gewoon lekker zit. Ondergoed dat niet lekker zit kan behoorlijk gaan irriteren en dat heeft geen gunstig effect op je uitstraling. Goede grote maten ondermode is dan ook comfortabel en gemaakt van zachte stoffen die lekker aanvoelen op je huid. Daarnaast kies je natuurlijk een setje dat ook qua kleurgebruik en print bij je past. Mooie ondermode is tenslotte de basis van een mooie uitstraling.